Η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας του Fedez, συζύγου της διάσημης fashion bloggers Chiara’s Ferragni και αναρωτήθηκε πως μπορεί το ζευγάρι να μοιράζεται τόσες πολλές πληροφορίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτυώσης για ένα πρόβλημα υγίειας. Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε δεν δίστασε να αναφερθεί στην ψυχολογική της κατάσταση όταν απέβαλε.

«Σε αυτή τη φάση έχεις παραπάνω δύναμη και χρόνο να δώσεις στο να το μοιραστείς όλο αυτό μέσα στο Instagram ή λες για τις στιγμές που έχω μέσα στη μέρα μου να κάτσεις με τους γιατρούς; Εδώ φεύγεις μία εβδομάδα από τη δουλειά και λες θέλω να ηρεμήσω μέσα στο Σαββατοκύριακο. Αναρωτιέμαι πώς μπορούν και το συνεχίζουν αυτό στη ζωή τους; Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος…

Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…» είπε στην αρχή η Ελένη Μενεγάκη ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην περιόδο που απέβαλε.

«Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό» είπε η παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ