Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης… πρότεινε στην Ελένη Μενεγάκη να συνεργαστούν κι εκείνη ήταν ξεκάθαρη: «Δεν θέλω να περιμένεις»…

Μετά την αυλαία που έριξε το «MEGA Καλημέρα», ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής έμειναν να αναζητούν την επόμενη τηλεοπτική τους στέγη.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, το συμβόλαιο του οποίου με το Μεγάλο Κανάλι λήγει τον Ιούλιο, βρέθηκε σήμερα στο πλατό της «Ελένης» και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα στιχομυθία με την Ελένη Μενεγάκη. Συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι σχέδια έχει για την επόμενη σεζόν, ο Κωνσταντινίδης απάντησε:

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης εξέφρασε την επιθυμία του για μια όμορφη συνεργασία την επόμενη σεζόν και είπε στην Ελένη Μενεγάκη ότι… θα την περιμένει!

«Θα ήθελα για την επόμενη σεζόν να έχω μία πολύ ωραία συνεργασία, που πραγματικά να ξυπνώ με χαρά για να πάω να κάνω τη δουλίτσα μου. Και θα ήθελα κι εμπορική επιτυχία. Θα ήθελα να έχει επιτυχία αυτό που θα κάνω και με την ομάδα που θα επιλέξω. Πιο πολύ θα ήθελα να είμαι σε μία οικογένεια όπου θα με θέλουν για αυτό που είμαι ανεξαρτήτου παρουσιάστριας κι εκπομπών. Αυτό έχω χρόνια να το ζήσω».

Η εξέλιξη της κουβέντας, όμως, ήταν αυτή που έβγαλε την «είδηση» για τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη, η οποία, ως γνωστόν, αποχωρεί από το MEGA στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Ελένη μενεγάκη
Με πολύ… νόημα απάντησε η Ελένη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη να μην την περιμένει την επόμενη σεζόν στην τηλεόραση!

«Θα περιμένω εσένα, πότε θα ξανακάνεις τηλεόραση», της είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κι εκείνη του απάντησε… αποστομωτικά: «Καλά, κλείσε καμία δουλίτσα γιατί έχεις οικογένεια και δεν θέλω να περιμένεις!»

Η παρουσιάστρια έδειξε με αυτόν τον τρόπο ότι μάλλον σκοπεύει να ξεκουραστεί την επόμενη χρονιά, χωρίς καν να επιχειρήσει επαφές για να κλείσει την επόμενη τηλεοπτική της στέγη. Παρ’ όλ’ αυτά, συνέχισε την κουβέντα πολύ ευδιάθετη: «Στις διαφημίσεις τον ρώτησα τι θα κάνει -δεν μου είπε μη νομίζετε- και στο τέλος μου είπε ότι έχω δουλέψει με όλους και μόνο με εσένα δεν έχω δουλέψει ακόμα!», είπε απευθυνόμενη στο κοινό.

Όταν, δε, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ξεκαθάρισε ότι θέλει μονοετές συμβόλαιο, του έδωσε και τη συμβουλή της: «Άσε τις βλακείες! Κάνε καλές συνεργασίες και τις καλές συνεργασίες τις κρατάμε γερά».

Κεντρική φωτό: Instagram/elenimenegaki

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ