Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε η Ελένη Μενεγάκη για την μητρότητα, στην χθεσινή εκπομπή της. Με αφορμή την καλεσμένη της, Άννα Κανδαράκη (κλινική ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια) η δημοφιλής παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της. «Μια γυναίκα, η οποία θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30-40 χρονών, πιάνω όλες τις ηλικίες… το αποκτά, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα!

Τι είναι αυτό -που δεν μπορώ να καταλάβω – το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες, μα λέω: είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασες στο τέλος. Τι μας συμβαίνει;», ήταν η ερώτηση που έθεσε η παρουσιάστρια στην καλεσμένη της για τις γυναίκες που περνούν επιλόχειο.

Και συνέχισε η Ελένη Μενεγάκη για τις εγκυμοσύνες της: «Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη ομολογώ, ίσως γιατί το πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και πολύ γρήγορα όμως στη δουλειά, υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, δουλειά, οικογένεια και άνδρας και όλα», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Δείτε όλα όσα είπε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ