Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε σήμερα τον Θέμη Γεωργαντά στο στούντιο της εκπομπής της και οι δύο είχαν έναν απολαυστικό διάλογο… με το καλησπέρα.

Έναν καλό φίλο φιλοξένησε σήμερα η Ελένη Μενεγάκη στην «Ελένη» της. Μάλιστα, χάρηκε τόσο που είδε τον Θέμη Γεωργαντά να παίρνει θέση στο πλατό, δίπλα στους συνεργάτες της, που παρέκαμψε λίγο τη σκαλέτα της εκπομπής για να τον χαιρετήσει.

Ελένη Μενεγάκη
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε τον Θέμη Γεωργαντά στο στούντιο της «Ελένης» με διάθεση για… αποκαλύψεις.

«Αν και δεν είναι η ώρα μου τώρα, έρχομαι για λίγο για να σου δώσω ένα γλυκό φιλί», είπε καλωσορίζοντάς τον θερμά κι εκείνος της απάντησε, πειράζοντάς την:

«Ήρθα να μιλήσουμε για το Πάσχα στη Χαλκιδική. Έχω φέρει υλικό», της είπε και η παρουσιάστρια… πάγωσε. «Μη μου τα κάνεις αυτά!», απάντησε και ξέσπασαν και οι δύο στα γέλια. «Να τα κρατήσεις όλα στο κλειδωμένο σου αρχείο. Όπως τα κρατάς 25 χρόνια, κράτα τα άλλα 25 και βλέπουμε», του απάντησε… αινιγματικά.

Θέμης Γεωργαντάς
Η φιλία του Θέμη Γεωργαντά και της Ελένης Μενεγάκη πάει πίσω πολλά χρόνια.

Η απολαυστική συνομιλία των δύο πρώην συνεργατών και φίλων είχε, όμως, και συνέχεια.

«Σε κοιτάζω και σαν χτες μου φαίνεται που σου έκανε ο Γρηγόρης πρόταση να πας στο πρωινό του MEGA. Ήμουν στο πρωινό του ΑΝΤ1 και σου έλεγα “θα σου κρατήσω τρελά μούτρα. Ξέρω ότι ταιριάζεις καλύτερα με τον Γρηγόρη, αλλά εγώ θέλω να έρθεις μαζί μου!” Το θυμάσαι;», τον ρώτησε κι ο Γεωργαντάς απάντησε: «Το κακό με αυτό το κορίτσι είναι ότι δεν ξεχνάει τίποτα».

Τότε, η Ελένη αποκρίθηκε: «Τι να ξεχάσω; Εγώ έχω γράψει ιστορία, χιλιόμετρα εδώ μέσα!», με τους συνεργάτες της να ξεσπάνε σε δυνατά γέλια.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ