Με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Μακρυπούλια για το πώς διαχειρίζεται τη δημοσιότητα, η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια τοποθέτηση με πολλά προσωπικά στοιχεία…

Το ρεπορτάζ με τα όσα είπε η Ζέτα Μακρυπούλια στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού έπαιξε στον αέρα της «Ελένης» και αυτά που είπε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 για τις κρίσεις πανικού που της προκάλεσε η δημοσιότητα, άγγιξαν την Ελένη Μενεγάκη.

Έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της κάτω από τα φώτα, η Ελένη Μενεγάκη εξέφρασε την κατανόησή της για τη δυσκολία της Ζέτας να τα διαχειριστεί.

«Με το που ανοίγεις το πρωί την τηλεόραση, αν είσαι ένα διάσημο πρόσωπο που ενδιαφέρει για κάποιον λόγο και έχεις δηλώσει κάτι, θα βγει ο καθένας -όπως κάνουμε και εμείς αυτή τη στιγμή- και θα πει τι πιστεύει. Και αυτό δεν γίνεται από μία εκπομπή αλλά από όλους», είπε και στη συνέχεια της κουβέντας σημείωσε:

ελένη μενεγάκη
«Η Ζέτα δεν μας δίνει αφορμές να τη συζητάμε, είναι σαν να μην κυκλοφορεί», είπε η Ελένη Μενεγάκη εκφράζοντας την κατανόησή της για όσα είπε χθες η Ζέτα Μακρυπούλια.

«Ξεχνάμε ότι η Ζέτα είναι στον χώρο από 14 ετών και επειδή είναι πολύ νέα ξεχνάμε ότι είναι πάρα πολλά τα χρόνια και αυτά που έχουν ειπωθεί. Όλα αυτά συσσωρευμένα για έναν άνθρωπο που μπορεί να είναι λίγο πιο ευαίσθητος μπορεί να αντιμετωπίζονται διαφορετικά. Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο και κάτι που μέχρι χθες ίσως δεν μας ενοχλούσε αύριο μπορεί να μας τσακίσει».

Και κατέληξε στην τοποθέτησή της η Ελένη Μενεγάκη: «Η Ζέτα δεν έχει σταματήσει να είναι καθημερινά στην τηλεόραση αλλά δεν μας δίνει αφορμές να τη συζητάμε. Είναι σαν να μην κυκλοφορεί, σαν να μη λέει κάτι, είναι πολύ προσεκτική. Με λίγα λόγια: δεν το θέλουν όλοι οι άνθρωποι, εγώ το καταλαβαίνω».

Κεντρική φωτό: Instagram/elenimenegaki

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ