Λίγο πριν αποχαιρετήσει την τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη μας φανέρωσε ακόμη πιο ευαίσθητες πτυχές του εαυτού της.

Η παρουσιάστρια στη σημερινή προτελευταία εκπομπή της, συγκινήθηκε μετά την προβολή του αφιερωματικού βίντεο που ετοίμασαν οι συνεργάτες της, για τα 15 χρόνια “Ελένη” στον Alpha.

Το συγκινητικό βίντεο με μοναδικές στιγμές που έζησε στο κανάλι και το συναισθηματικό τραγούδι της φίλης της, Νατάσας Θεοδωρίδου, ήταν αρκετά ώστε η οικοδέσποινα να μιλήσει στους τηλεθεατές με δάκρυα στα μάτια.

Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια.  Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό.

Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ