Με το αγαπημένο τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα μπήκε σήμερα στο πλατό η Ελένη Μενεγάκη, χορεύοντας και λέγοντας ατάκες… με νόημα!

Υπό τους ήχους του «Είμαι καλά, περνάω μια χαρά» μπήκε σήμερα χορεύοντας στο πλατό της «Ελένης» η Ελένη Μενεγάκη και πριν καλωσορίσει τον Γιώργο Τσούλη, είπε με νόημα στην κάμερα: «Το έχουμε τραγουδήσει αυτό το τραγούδι… Μπράβο Πέγκυ! Κόλλαγε γενικώς αυτό το τραγούδι, όχι τώρα… Εκείνη την εποχή. Κόλλαγε σε πολλά!»

ελένη μενεγάκη
Όλο κέφι μπήκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη.

Και συνέχισε εξηγώντας: «Όταν είσαι σε αυτή την ηλικία που βγαίνεις, κάνεις πολλά. Κάνεις το φλερτ σου, ερωτεύεσαι, τσακώνεσαι, χωρίζεις… Μετά λες μη νομίζεις πως κάθομαι και κλαίω… Βγάζει η Πέγκυ το τραγούδι πριν 25 χρόνια, όρθιες εμείς!».

Ο Γιώργος Τσούλης δεν μπορούσε παρά να συμφωνήσει, λέγοντας: «Και λες μετά… αφιερωμένο», για να συμπληρώσει η παρουσιάστρια: «Αφιερωμένο δεν λες τίποτα. Άσε τώρα μη με πάει σε άλλο τραγούδι, καλά είμαστε στην Πέγκυ!»

Κι αφού συνέχισε για λίγο ακόμη να χορεύει, επέστρεψε στην κανονική ροή της εκπομπής και στη μαγειρική, τονίζοντας… αινιγματικά: «Μπορεί να τρέχω αυτές τις μέρες, αλλά φροντίζω για εσάς μέσα στο τρεχαλητό μου. Κρατήστε το αυτό και θα σας εξηγήσω».

Κεντρική φωτό: Instagram/elenimenegaki

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ