Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει στους φανς της Ελένης Φουρέιρα η αιφνίδια ακύρωση των συναυλιών της για όλο το καλοκαίρι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει συνηθίσει τους θαυμαστές της με τα live-υπερπαραγωγές σε Ελλάδα και Κύπρο και η ακύρωση των εμφανίσεών της δημιούργησε απορίες.

Τα τελευταία δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας και ότι γι’ αυτό χρειάστηκε να ακυρώσει τις επικείμενες εμφανίσεις της. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει αφού σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας newsbreak.gr, είναι άλλος ο λόγος που την ανάγκασε να σταματήσει τις συναυλίες. Η ελληνίδα show woman αντιμετώπισε ένα σοβαρό θέμα με το γόνατό της και θα χρειαστεί να κάνει αποχή 6 μηνών από τα live της. Μιας και η τραγουδίστρια τα δίνει όλα στη σκηνή και ο χορός αποτελεί σημαντικό μέρος των εμφανίσεών της, θα πρέπει να ξεκουραστεί και να απέχει από τις συναυλίες.

Μένει να δούμε αν θα προχωρήσει σε επιβεβαίωση των πιο πάνω πληροφοριών και η ίδια η τραγουδίστρια μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ