Παρά τα έκτροπα που έγιναν στα φετινά βραβεία MAD VMA, υπήρξε μια άκρως συγκινητική στιγμή μεταξύ της Ελένης Φουρέιρα και της Άσπας, της αδελφής του MadClip που άγγιξε όλους τους παρευρισκομένους. Στην πρώτη απονομή της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή που κλήθηκε να δώσει το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο της Χρονιάς, με νικητήριο τραγούδι το ντουέτο του MadClip και της Ελένης Φουρέιρα “Μπορεί”.

Στη σκηνή, ανέβηκε η τραγουδίστρια με την αδερφή του αδικοχαμένου trapper. Πριν παραλάβουν το βραβείο, παρακολούθησαν ένα βίντεο που προετοίμασε η παραγωγή των βραβείων με στιγμές του Madclip και τον ίδιο να εμφανίζεται στο videowall να λέει ΄΄Ευχαριστώ”.

Φανερά συγκινημένη, η Άσπα, η αδερφή του MadClip και παραλαμβάνοντας το βραβείο δήλωσε «Είναι μεγάλη τιμή που παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους του αδερφού μου. Με τη σκληρή του δουλειά και την δική σας αγάπη που τον στηρίξατε σε όλη την πορεία του έφτασε ως εδώ… Αυτό το βραβείο είναι για σένα αδερφέ μου, δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία συνεργάστηκε στο βραβευμένο τραγούδι και ήταν μαζί σε γάμο τη νύχτα του μοιραίου δυστυχήματος. Η τραγουδίστρια κατά τη βράβευση είπε: «Συγγνώμη που συγκινήθηκα. Δεν ήθελα καθόλου να συμβεί αυτό… Το μεγαλύτερο ευχαριστώ Άσπα μου θέλω να το πω στη μανούλα σου που με έκανε ευτυχισμένη που γνώρισα αυτόν τον άνθρωπο που λέγεται MadClip. Ένας από τους καλύτερους, τους πιο γλυκούς και ταλαντούχους ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Θα είσαι πάντα εδώ».

Δείτε το βίντεο της βράβευσης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ