Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της διανύει η Ελένη Φουρέιρα, καθώς εκείνη κι ο Αλμπέρτο Μποτία θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Η διάσημη τραγουδίστρια περιμένει αγοράκι -σύμφωνα με τις πληροφορίες-, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue εξέφρασε τη χαρά της.

«Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα, απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που το προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο, όπως και σε πολλές άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω ποτέ δεν πρέπει να απογοητεύονται», είπε μεταξύ άλλων. Η Ελένη Φουρέιρα κοινοποίησε ένα ωραίο στιγμιότυππο με φουσκωμένη κοιλίτσα και το τζιν outfit pου επέλεξε ήταν καλαίσθητο, και μάς θύμισε λίγο από τα outfits της Ριάνα κατά την εγκυμοσύνη της.

ελένη φουρέιρα
«Ο πρώτος άνθρωπος που μοιράστηκα το νέο για την εγκυμοσύνη ήταν ο Αλμπέρτο, φυσικά. Ήταν και είναι ένας τρομερά υποστηρικτικός σύντροφος και είμαι σίγουρη ότι θα είναι φανταστικός μπαμπάς. Είναι ο ιδανικός συνοδοιπόρος και στις χαρές και στις δυσκολίες», εξομολογήθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη», είχε αναφέρει παλαιότερα η τραγουδίστρια για τον Αλμπέρτο Μποτία.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ