Κάθε φορά που η Ελένη Δήμου βλέπει στην τηλεόραση το φιλί που της έδωσε το Σάββατο το βράδυ ο Μαρίνος Κόνσολος στο J2US, ξαφνιάζεται, όπως εκείνη τη στιγμή.

«Μου ήρθαν μηνύματα από φίλους “αν δεν έχεις κρεβάτι έχουμε ένα”. Κάθε φορά που το βλέπω ξαφνιάζομαι. Είναι απίστευτο αυτό που μου συμβαίνει. Εν τω μεταξύ ο πονηρούλης μου λέει “θα βάλεις και κραγιόν;” λέω “μάλλον” κι έφυγε. Μετά έγινε το φιλί, τρελάθηκα εγώ και ο σύζυγος μου είπε να του πω ότι του πάει το κραγιόν να το κρατήσει», σχολίασε η τραγουδίστρια στο Happy Day και μίλησε για το «ταίρι» της στον διαγωνισμό:

«Ο Μαρίνος είναι εξαιρετικό παιδί, είναι ταλαντούχος, ακούει. Είμαι πολύ αυστηρή, έχουμε διατηρήσει τον πληθυντικό και δεν το έχω κόψει γιατί όταν θα πω μια κουβέντα παραπάνω, θα μου απαντήσει “έλα μωρέ Ελένη”.»

Για Μαρίνα Πατούλη: «Εξεπλάγην που την είδα. Είναι μια εξαιρετική κυρία. Δεν είναι τόσο απλό να μπεις στο τραγούδι. Είναι με τον Στέλιο Διονυσίου ο οποίος είναι εξαιρετικό παιδί. Ελπίζω η κ. Πατούλη να ακούσει τον επαγγελματία. Ήταν πολύ γλυκιά κι εμένα μου είπε πολύ ωραία πράγματα».

Για τη Λάουρα Νάργες και την αποχώρηση της Super Κική: «Η Λάουρα είναι πολύ γλυκό παιδί, είχε πολύ άγχος. Άκουγε από το κινητό της συνέχεια το τραγούδι της. Η Κική το άφησε λίγο στη μοίρα του αυτή τη βδομάδα και της κόστισε».

Για την περιπέτεια με τον κορονοϊό και το μήνυμα που ήθελε να στείλει στον κόσμο: Για μένα ο εμβολιασμός είναι η μόνη λύση. Εγώ το πέρασα, ο καθένας ας κρίνει και ας κάνει με βάση αυτό που συμβαίνει γύρω του. Δεν είναι καλά τα πράγματα. Είναι κρίμα να είμαστε υπεύθυνοι έστω και να μπει ένας άνθρωπος στο νοσοκομείο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ