Με αφορμή το βίντεο που ανέβασε στο Instagram η Κατερίνα Στικούδη και η απάντηση της Ελευθερίας Ελευθερίου επανήλθε στο θέμα συζήτησης η κόντρα που έχουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα στο βίντεο της Στικούδη, απεικονίζεται η ίδια να παίζει πιάνο και να τραγουδάει ένα κομμάτι της Beyonce φορώντας την κορδέλα της από τα καλλιστεία, και έκανε αναφορά στα σχόλια που είχε λάβει όταν κέρδισε. Στη λεζάντα έγραψε: «Το 2005 στέφτηκα miss Ελλάς .. δέχτηκα 18 χρόνων πολύ κριτική για την εξωτερική μου εμφάνιση από την πρώτη κιόλας μέρα … Αυτό που έκανα ήταν να θέλω να είμαι υγιής».

Το θέμα συζήτησης περί κόντρας μεταξύ των δύο τραγουδιστριών ξεκίνησε όταν η Ελευθερία Ελευθερίου σχολίασε κάτω από το βίντεο «ΟΚ, μας έπεισες».

Η Στικούδη με τη σειρά της δημοσίευσε το εν λόγω σχόλιο στα instastories της, σχολιάζοντας «Τι φάση δηλαδή; WTF?»  Λίγες ώρες μετά η Ελευθερία Ελευθερίου απαντά: «Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Νομίζω ότι γενικά, λίγο αυτή όλη η φάση με τα πιάνο μας κούρασε…».

Αποκαλυπτικά όμως είναι τα σχόλια της Ελένης Χατζίδου για αυτό το θέμα που από τα λεγόμενα της φαίνεται πως η κόντρα τους αυτή είναι στημένη. Αποκάλυψε σε εκπομπή πως οι δύο τραγουδίστριες ετοιμάζουν τραγούδι μαζί και ότι πριν από λίγες μέρες ήταν μαζί διακοπές. Συγκεκριμένα η Χατζίδου δήλωσε τα εξής:

«Κόλλησα πολύ όταν είδα αυτές τις αναρτήσεις. Γιατί πριν από λίγες ημέρες ήταν μαζί στη Νάξο. Και κόλλησα όταν το είδα, είπα μήπως μαλώσανε εκεί. Μετά έμαθα πως ετοιμάζουν ένα βίντεο κλιπ για ένα τραγούδι μαζί. Τα συμπεράσματα δικά σας. Πολύ έξυπνο πάντως».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ