Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου θα συνεχίσουν να κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές και την επόμενη σεζόν! Το ζευγάρι υπέγραψε με το STAR κι έτσι θα βρίσκεται ξανά στο τιμόνι του «Breakfast@Star».

«Η υπογραφή έπεσε. Ευχαριστούμε! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, είναι αυτό που περιμέναμε. Είναι μια δικαίωση για εμάς γιατί το θέλαμε πολύ. Είναι ωραίο να βλέπεις τους κόπους να συνεχίζονται και να θες να κάνεις κάτι καλύτερο. Είμαστε μια οικογένεια όλοι εδώ, είμαστε μια παρέα που προσπαθεί για το καλύτερο», ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

«1η Ιουνίου υπογράψαμε, πόσο καλά μας μπήκε ο μήνας! Θα πούμε στην Μελίτα ότι θα συνεχίσει να βλέπει τους γονείς της την τηλεόραση και του χρόνου. Είναι τρομερή ικανοποίηση γιατί ακούσαμε πολλά. Υπάρχει καρδιοχτύπι, όπως υπήρχε και χθες που βάζαμε την υπογραφή. Η ικανοποίηση που νιώσαμε ότι μας εμπιστεύονται για δεύτερη χρονιά, δεν είναι εύκολο. Είμαστε δυο νέα πρόσωπα, προφανώς κάτι κάναμε καλά για να συνεχίσουμε. Προσπαθώ να κρατηθώ γιατί είμαι πολύ συγκινημένη. Το θέλαμε πολύ»,  είπε με τη σειρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στο κανάλι που μας εμπιστεύεται και μας δείχνει το μπράβο του και μας τιμά. Είναι πολύ συγκινητικό, έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε γερά στομάχια», συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ