Τα γενέθλια μας είναι η μέρα όπου θέλουμε να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και να βρισκόμαστε με τα άτομα που αγαπάμε. Ειδικά όταν κάποιο άλλο άτομο θέλει να ετοιμάσει ένα πάρτι έκπληξη για εμάς, τότε η χαρά είναι διπλή! Έτσι γιόρτασε τα γενέθλια του χθες και ο Ετεοκλής Παύλου, ο οποίος έκλεισε” τα 30 του χρόνια!

Η Ελένη Χατζίδου, φρόντισε να ετοιμάσει ένα μίνι – πάρτυ έκπληξη για τον αγαπημένο της, το οποίο να  του μείνει αξέχαστο. Ο χώρος στον οποίο το μικρό “γλέντι” ήταν στην backstage αίθουσα του διαγωνισμού τραγουδιού «Just the 2 of us». Η χαρά και η ευτυχία του Ετεοκλή σχηματιζόταν στο πρόσωπό του όταν βρέθηκε η τούρτα μπροστά του.

Η τούρτα που κρατούσε η Ελένη είχε πάνω την φιγούρα του “Superman” και ήταν άκρως εντυπωσιακή. Ο εορτάζοντας “έσβησε” τα κεράκια, έκανε την ευχή του και έδωσε ένα γλυκό φιλί στη σύζυγο του.

Η γνωστή τραγουδίστρια απαθανάτισε το γεγονός με ένα ολιγόλεπτο βίντεο μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα ευχές και λόγια αγάπης για την ξεχωριστή μέρα του συζύγου της.

Πραγματικά μόνο αυτή την τούρτα μπορούσα να σκεφτώ για το αγόρι μου! Μόνο με ως superman μπορούσα να τον σκεφτώ! Και πάλι χρόνια σου πολλά αγάπη μου! Υ.Γ. Με διαφορά η καλύτερη τούρτα κ εξωτερικά κ εσωτερικά!!! @tsirou_sweetcreations μεγαλουργήσατε πάλι

Δείτε το στιγμιότυπο στο ακόλουθο βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ