Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές»

Η εκπομπή «Breakfast@Star» σχολίασε σήμερα το πρωί τη συνέντευξη που έδωσε χθες η παρουσιάστρια του Alpha στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τα σχόλιά της για τη Δανάη Μπάρκα.

Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές»

Η Ελένη Χατζίδου φάνηκε να ενοχλείται από την αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στους γονείς και στην ηθική.

Πιο συγκεκριμένα είπε: «Νομίζουμε ότι τα ξέρουμε όλα για την Κατερίνα, γιατί μέσα από την εκπομπή της τοποθετείται κατά καιρούς, αλλά μας έλυσε πολλές απορίες. Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το θέμα του πρώην συντρόφου της και τη Δανάη Μπάρκα, γιατί η ίδια είχε επιλέξει να μην αναφερθεί».

Ο σύζυγός της, Ετεοκλής Παύλου, από την πλευρά του σχολίασε: «Θεωρώ ότι μία ατάκα θα ανοίξει νέες… ιστορίες. Το «η μαμά μου εμένα έτσι με μεγάλωσε» και η λέξη «ανήθικο» που ακούστηκε είναι κάτι που μπορεί να φέρει αντιδράσεις».

Η συνεργάτης τους, Μαίρη Αργυριάδου, τόνισε: «Η Κατερίνα λειτουργεί με το θυμικό, δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό που σκέφτεται το λέει εκείνη την ώρα», προκαλώντας την Ελένη Χατζίδου να παρέμβει.

«Το ότι είναι κάποιος αυθόρμητος δεν δικαιολογεί αυτό που λέει. Επειδή ό,τι κάνουμε είναι απόρροια της παιδείας που έχουμε λάβει από τους γονείς μας, δεν χρειάζεται να το τονίσεις. Ακόμη κι αν δεν ξέραμε ότι η μητέρα της Δανάης είναι η Βίκυ Σταυροπούλου, το ότι μπλέκεις μέσα γονείς βαραίνει όλο αυτό».

Ενώ, μετά από λίγο, η ίδια κατέληξε: «Η μετάφραση είναι: οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές. Πρόκειται για μια κοπέλα που πληγώθηκε πάρα πολύ, σε αυτό είμαι μαζί της. Και πολύ ψύχραιμα αντέδρασε εδώ που τα λέμε».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ