Η εμπειρία τους στο τιμόνι της πρωινής καλοκαιρινής εκπομπής του Open, οι κρίσεις πανικού, η ψυχοθεραπεία, η μεγάλη αγάπη τους και όλα όσα διδάχθηκαν μέσα από τις πιο ηχηρές αν ανατροπές της ζωής. Αυτά και άλλα πολλά εκμυστηρεύτηκαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και τον Γιάννη Βίτσα

Δείχνετε πολύ αρμονικοί, τόσο στη ζωή όσο και τηλεοπτικά. Ελένη, τι αγαπάς κυρίως στον
Ετεοκλή;
ΕΛ. ΧΑΤΖ. Υπάρχει ισορροπία και αρμονία στη σχέση μας και στο σπίτι μας και κατ’ επέκταση οπουδήποτε και αν βρεθούμε, ο κόσμος καταλαβαίνει πάντα την αλήθεια σου και στα μάτια του δεν μπορείς ποτέ να κρυφτείς. Χαιρόμαστε που βγαίνει αυτό και προς τα έξω. Στον Ετεοκλή αγαπώ τα πάντα, και όχι επειδή έχει μόνο θετικά, αλλά επειδή αγαπάω αυτό που πραγματικά είναι, με τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του. Όλα αυτά μαζί τον έκαναν να είναι ο άντρας που μου έκλεψε την καρδιά.

Ετεοκλή, τι λατρεύεις στην Ελένη; 
ΕΤ. ΠΑΥΛΟΥ Στην Ελένη αγαπάω το θαυμασμό που με κάνει να νιώθω προς το πρόσωπό της καθημερινά με τη στάση ζωής που έχει. Μια γυναίκα δυναμική, η οποία ξεκίνησε, κάνοντας όνειρα άπιαστα για ένα κορίτσι μεγαλωμένο στην επαρχία αλλά που δεν έπαψε ποτέ να τα κυνηγάει και να υλοποιήσει τα περισσότερα από αυτά, χωρίς να αλλοιώσει τις αρχές της και τα πιστεύω της. Επίσης, ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη μητρότητα σε συνδυασμό με τη ζωή μιας σύγχρονης εργαζόμενης γυναίκας είναι κάτι το οποίο λατρεύω.

Ελένη, βίωσες επί πολύ μεγάλο διάστημα κρίσεις πανικού. Φαντάζομαι ήταν πολύ δύσκολο. Τι αντιλήφθηκες ότι στο προκάλεσε και πώς το αντιμετώπισες;
ΕΛ. ΧΑΤΖ. Οι κρίσεις πανικού είναι ένα πολύ δυσάρεστο και συνεχές συναίσθημα, το οποίο σε καθηλώνει σε μια στάσιμη κατάσταση, η οποία επιδεινώνεται διαρκώς, αν δεν του δώσεις τη σημασία που πρέπει. Πιστεύω πως ήταν το ξέσπασμα του εαυτού μου απέναντι στο συσσωρευμένο άγχος το οποίο είχα, για μεγάλο διάστημα, για διάφορους λόγους. Η αντιμετώπισή του σίγουρα ήταν πολύ δύσκολη. Πρώτα ίσως στραφείς στη βοήθεια ενός ειδικού, αλλά και εκείνος θα σου πει πως η περισσότερη δουλειά γίνεται με εσένα και τον εαυτό σου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ