Η Έλενα Τοπαλίδου ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρή. «Θαυμάζω πολύ τον τρόπο που εργάζεται σε αυτό που κάνει. Νομίζω ότι είναι μοναδικός ο τρόπος που εργάζεται. Ο τρόπος που ασχολείται με το αντικείμενο του. Δεν έχω δει άλλον ηθοποιό να δουλεύει έτσι. Εργάζεται πολύ σκληρά, μπαίνει μέσα στο κείμενο, λειτουργεί με τα λόγια. Παθιάζεται τρομερά», είπε η γνωστή χορογράφος, χορεύτρια και ηθοποιός για τον Νίκο Κουρή με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια και έχουν αποκτήσει μαζί τον μονάκριβο γιος τους Πέτρο. Αναφέρθηκε μάλιστα και στο χιούμορ του που είναι ένα στοιχείο του που αγαπά ιδιαίτερα σε εκείνον: «Αυτή η σχέση του με το χιούμορ με διαλύει. Το βρίσκω τρομερά χαριτωμένο. Προσπαθώ να θυμηθώ πώς είπε κάτι για να γελάσω ξανά και δεν μπορώ. Με τον Πέτρο λυνόμαστε στα γέλια. Με γοητεύουν οι σιωπές του».

Για τη σχέση τους είπε: «Είναι μια σχέση έντονη, γενικότερα, με χτυποκάρδι, ερωτικό. Υπάρχουν αντιστάσεις, τραβήγματα των χαλιών. Δεν είναι κουραστικό, είναι σαν ωραίο σενάριο, το ζούμε».

Τελικά δύο άνθρωποι μπορούν να ενώσουν τις μοναξιές τους; «Αν ρωτήσεις τον Νίκο θα σου πει: ”πάλι μόνοι μας είμαστε”. Ή να σου πει: ”Η Έλενα αν ανοίξει την πόρτα και μπει κανένας άλλος δεν θα το καταλάβει θα νομίζει ότι είμαι εγώ».


Υπήρχαν σχόλια τρίτων που αφορούσαν τη σχέση τους και να τη στεναχώρησαν; «Ποτέ δεν με έχει επηρεάσει όσα λένε για εμάς. Ούτε ανασφάλεια μου δημιούργησε, μόνο μια στιγμιαία πίκρα. Είναι ότι ο ένας ήταν διάσημος και ο άλλος όχι. Τώρα είμαστε πιο ισότιμοι. Έκριναν αυτόν που δεν γνώριζαν. Είναι κουταμάρα και μισή το τι λέγεται για εμένα και τον Νίκο. Μια μιζέρια».
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ