Η παρουσιάστρια, Έλενα Θεοδώρου εμφανίστηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” και μίλησε για όλα στον Τάσο Ευαγγέλου.

Συγκεκριμένα η όμορφη παρουσιάστρια που από αυτή την τηλεοπτική σεζόν την απολαμβάνουμε στο “τιμόνι” της μεσημεριανής εκπομπής του Omega, “Έλα Να Δεις” μίλησε για τον νέο της τηλεοπτικό ρόλο, την σχέση της με την Μαρία Ιωάννου, την μητρότητα και τον καρπό του έρωτα της, με τον Γιώργο.

Συγκεκριμένα η Έλενα είπε:

“Είναι ένα μεγάλο βήμα η παρουσίαση της εκπομπής και μια μεγάλη πρόσκληση. Η πρόταση έγινε προς το τέλος λίγο πριν λήξει η σεζόν… Ουδέποτε συνέβη κάτι μεταξύ εμένα και την Μαρία Ιωάννου, την θαύμαζα και εξακολουθώ να την θαυμάζω. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, εξαιρετικές. Μπορείτε να ρωτήσετε και την ίδια”.

“Αφού αποκάλυψε ότι θα αποχωρήσει από το Omega η Μαρία τότε έκανα συζητήσεις με το κανάλι…”

Όσο αφορά το unfollow η ίδια είπε: “Δεν έχω ιδέα για τη Μαρία με έκανε unfollow… Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ποτέ δεν τσακωθήκαμε”

Για τον σύζυγο της η ίδια ανέφερε:

“Με τον Γιώργο είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί, παντρευτήκαμε πέρσι με πολιτικό γάμο και υπολογίζουμε το 2023 να κάνουμε και τον θρησκευτικό γάμο”

“Η Νεφέλη ήρθε στην ζωή μας γιατί το θέλαμε πού με τον Γιώργο… Η μητρότητα είναι κάτι που δεν μπορείς εύκολα να το περιγράψεις με λόγια… Όταν βλέπω την Νεφέλη να χαμογελά, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία. Αυτό ήταν το όνειρο μου από πάντα να γίνω μάνα. Ο Γιώργο είναι πολύ καλός πατέρας, βοηθά και συμμετέχει σε όλα… Θα ήθελα πολύ να κάνουμε σύντομα με τον Γιώργο ένα δεύτερο παιδάκι”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ