Καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν χθες, Τετάρτη, 1η Ιουνίου η Έλενα Παπαρίζου. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μίλησε τόσο για την επαγγελματική της ζωή όσο και την προσωπική, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον σύζυγό της, Ανδρέα Καψιάλη.

Μιλώντας για τις σχέσεις και τον έρωτα, η Έλενα Παπαρίζου, αποκάλυψε τι πιστεύει: “Τίποτα δεν είναι στάνταρντ. Όπως μου είπε ένας εξαιρετικός κύριος, ο έρωτας δεν κρατάει τις υποσχέσεις. Ήταν πολύ σπουδαίο αυτό που μου είπε… Οι σχέσεις μετά πολλά χρόνια φθείρονται και ξαναερωτευόμαστε με τον σύντροφό μας, περνάμε κύματα. Το πιο σημαντικό είναι το ζευγάρι να παλεύει καθημερινά και να μην τα παρατάει. Ούτε τον εαυτό του, ούτε τον σύντροφό του…’’

Με τα πιο γλυκά λόγια μίλησε και για τον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας το πιο ιδιαίτερο χάρισμα που έχει ο σύζυγός της: ‘’Το πιο όμορφο χάρισμα του Ανδρέα είναι ότι πάντα είναι απίστευτα ευγενικός. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να έχει γνωρίσει τον Ανδρέα και να μην έχει πει πόσο υπέροχος είναι, έχει μεγάλη καρδιά”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ