Η Έλενα Παπαρίζου και ο Ανδρέας Καψάλης αποτελεούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και η τραγουδίστρια έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη για τον σύζυγό της.

Μιλώντας στο περιοδικό HELLO! η διάσημη τραγουδίστρια είχε αναφερθεί στη σχέση τους, λέγοντας: «Με τον Ανδρέα προερχόμαστε από δύο πολύ διαφορετικούς κόσμους. Εγώ ήμουν ένα παιδί που ξεκίνησε από νωρίς να δουλεύει νύχτα, ενώ εκείνος ξυπνούσε κάθε πρωί από τις 5 για να διαβάσει πριν πάει στο πανεπιστήμιο. Όλη η ζωή του είναι η ημέρα. Το πρώτο που θα κάνει κάθε πρωί, χειμώνα – καλοκαίρι, είναι να πάρει το SUP και να πάει στη θάλασσα . Όταν βλέπεις το σύντροφό σου να λειτουργεί έτσι, σκέφτεσαι «ζηλεύω, θέλω κι εγώ να το κάνω». Γιατί λοιπόν να ζηλεύω; Ας το κάνω κι εγώ και τελειώνει η υπόθεση!».

Σε άλλο σημείο, η Έλενα Παπαρίζου είχε δηλώσει: «Η αλήθεια είναι ότι πάντα πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν, αλλά θα συζούσα. Ήταν κάτι που απλώς μου βγήκε με τον Ανδρέα. Τον αγαπώ πάρα πολύ!».

Έλενα Παπαρίζου

Η τραγουδίστρια του «Φεύγω» και ο Ανδρέας Καψάλης ζουν σε ένα όμορφο σπίτι στα Νότι Προάστια της Αττικής με την ίδια να έχει κοινοποιήσει εικόνες από το εσωτερικό του, ενώ μάς έχει προβάλλει και στιγμιότυπα με τη μητέρα της.

Η Έλεανα Παπαρίζου αποτελεί μια από τις πιο δυνατές παρουσίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στη μουσική βιομηχαμνία της χώρας, και το κοινό τη στηριζει έμπρακτα σε κάθε βήμα της. Αλλωστε, η σχέση της με τους fans της είναι αμφίδρομη.

«Πέρασε άλλη μια χρόνια με πολλές αναμετρήσεις. Περνάει από μπροστά μου η κάθε στιγμή. Όλοι μας περάσαμε μεγάλες και όμορφες στιγμές και από την άλλη δύσκολες και δυσάρεστες. Ποιος είπε πως η ζωή είναι εύκολη; Όμως, πρέπει να την διεκδικούμε και να την πολεμάμε! Πρέπει να σκεφτόμαστε πως τα καλύτερα είναι μπροστά μας και θα έρθουν, αρκεί να το θέλουμε πραγματικά. Η ζωή είναι όμορφη και πρέπει να δίνουμε ουσία και αγάπη στην κάθε στιγμή! Εύχομαι το 2023 να φέρει σε όλους υγεία, αγάπη και φως στις ψυχές μας», είχε αναφέρει η Έλενα Παπαρίζου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ