Το κοινό την έχει γνωρίσει μέσα από τους ρόλους της στην τηλεόραση και στο θέατρο, καθώς με το πηγαίο ταλέντο της μπορεί γρήγορα να σε πείσει με αυτό που υποδύεται.

Η γνωστή ηθοποιός Έλενα Ευσταθίου με αποκαλυπτική διάθεση μίλησε στην δημοσιογράφο, Βαρβάρα Ζαχαρίου για λογαριασμό της τηλεοπτικής εκπομπής, “Με Αγάπη Χριστιάνα”. Είπαν για τα “καβαλημένα καλάμια” του χώρου, το bullying, τις πλαστικές επεμβάσεις, το νέο της ρόλο ως σκηνοθέτιδα αλλά και ως πεθερά!

Συγκεκριμένα για την συμμετοχή της στην παράσταση “Γαμπροί για κλάματα” ανέφερε:

“Όλη η συμμετοχή μου στους “Γαμπρούς για κλάματα” ήταν της αντικαταστάσεως…”

Ενώ όσο αφορά τις συνεργασίες στο χώρο η ίδια είπε:

“Δεν τσακώνομαι και δεν φιλτράρω τα πράγματα με αρνητική ενέργεια… Κάποιοι καβαλάνε καλάμια και νομίζουν ότι κάνουν κάτι σπουδαίο… Έχω βρεθεί μπροστά σε λεκτική κακοποίηση συναδέλφων κι έχω αντιδράσει… το άδικο δεν το μπορώ…”

Για την επαγγελματική της ενασχόληση πέρα από την υποκριτική ομολόγησε:

“Δεν υπάρχει καμιά επαγγελματική και οικονομική ασφάλεια… Να λέω ότι είμαι ηθοποιός και να τρώω βότσαλα;… Είναι βιοποριστικό το επάγγελμα μας, δεν γίνεται όποιος περνά απ’ έξω να του λένε έλα να παίξεις…”

Ενώ για το ρόλο της ως μάνα και πεθερά είπε:

“Νομίζω έκανα καλή δουλειά με τα παιδιά μου, έχουν αρχές και αξίες… Περνώ καλά με την νύφη μου κι αυτή περνά καλά μαζί μου…”

Για τις αισθητικές επεμβάσεις και συγκεκριμένα το μπότοξ ανάφερε:

“Δεν έχω κάνει μπότοξ, κινούνται όλα πάνω μου…”

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ