Η Έλενα Χριστοπούλου δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό της και το θυμό της, στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» όσον αφορά τη στάση των δημοσιογράφων απέναντι στις Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Λένα Δροσάκη.

«Έχουν μιλήσει και οι τρεις τους κατά καιρούς. Δεν είναι μόνος ο κύριος Φιλιππίδης που κουράστηκε, δεν ξέρω τι έκανε… είναι και αυτές οι γυναίκες που έχουν κουραστεί. Είναι ψυχικά κουρασμένες και πραγματικά κουρασμένες», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Και απάντησε η Φαίη Σκορδά: «Δεν θέλω να αναφέρομαι σε άλλες εκπομπές, αλλά δεν κάνω αυτά τα σχόλια τυχαία. Όταν χθες έγινε χαμός στο διαδίκτυο γιατί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ειπώθηκε ότι η Αναστασοπούλου κατέβασε με το χέρι την κάμερα μίας δημοσιογράφου, σαφώς με τρόπο και διακριτικά, προσπαθώ να ανοίξω μια κουβέντα, με αφορμή και τα σχόλια του Σπύρου Μπιμπίλα».

Η Έλενα Χριστοπούλου συνέχισε σχολιάζοντας: «Δεν γίνεται να εκθέτεις έτσι, αν είσαι δημοσιογράφος, ή αν έχεις μια κάμερα στο χέρι. Δεν γίνεται, είναι απαράδεκτο. Είμαστε άνθρωποι. Έλεγε τόσες ώρες η Πηνελόπη ότι δεν μπορεί να μιλήσει. Για ποιον λόγο να πας έτσι και να την εκθέσεις;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ