Η Έλενα Χριστοπούλου έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, Χριστίνα, η οποία στέκεται στο πλευρό της σε κάθε δυσκολία.

Η δημοφιλής booker έχει πάρει αρκετά στοιχεία από τον χαρακτήρα της μητέρας της, η οποία αποτέλεσε πρότυπό της. Ένα από τα στοιχεία που έχει πάρει είναι η αγάπη της για της για τα φυτά και τη φύση.

Η Έλενα Χριστοπούλου μοιράστηκε τα λόγια της μητέρας της με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Να δίνεις παιδι μου κι όταν δεν σου δίνουν μην περιμένεις από τους ανθρώπους το καλό μπορεί και να μην το ξέρουν… Δεν φταίνε ! Εσύ να δίνεις να αγαπάς… Γιατί αλλιώς πως θα το μάθουνε; Η ομορφιά της ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράγμα».

Στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό HELLO! είχε αναφέρει ότι η μαμά της έχει Έρπη Ζωστήρα και είχε δηλώσει για τη σχέση της με του γονείς της:

«Και οι δύο αποτέλεσαν πρότυπό μου. Ο πατέρας μου είναι αυτόνομος –κάτι το οποίο έχω πάρει κι εγώ– και λίγο αναρχικός στο μυαλό, δεν είναι κουτσομπόλης, δεν τον νοιάζει τι κάνουν οι απέναντι, όλα αυτά τα θεωρεί φαιδρά. Η μητέρα μου, από την άλλη, είναι συναισθηματική. Εγώ βρίσκομαι κάπου ανάμεσα. Είναι φίλοι μου οι γονείς μου, ξέρουν τα πάντα για μένα, δεν τους έχω κρατήσει ποτέ μυστικό».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ