Η Ελεονώρα Μελέτη συζητιέται αρκετά τον τελευταίο καιρό καθώς οι ανακατατάξεις στην εκπομπή της και τα σενάρια που γράφονται αποτελούν θέματα σχολιασμού από τις εκπομπές και όχι μόνο.

Το θέμα του αρχισυντάκτη της Ελένης Τσολάκη που ελέγετο ότι μετακινείται στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη δεν ισχύει, κάτι που διέψευσε και ο ίδιος, ο Χρήστος Αϊβαλιώτης. Αρχισυντάκτης στο «Mega Καλημέρα» είναι ο Γιώργος Μπέζας, ενώ ο μέχρι πρότινος editor in chief, Βασίλης Γρηγορόπουλος, εντάχθηκε στο πάνελ.

Στο «Πρωινό μας» συζητήθηκε η παρουσιάστρια και η Έλενα Χριστοπούλου έκανε ένα σχόλιο για την οικοδέσποινα του «Mega Καλημέρα» που αφορούσε ενδυματολογική επιλογή της.

Έλενα Χριστοπούλου - Η αναφορά της στην Ελεονώρα Μελέτη: «Πω πω τι έπαθα»
«Χθες το φόρεσε η Μελέτη; Πω πω τι έπαθα! Είδες τελικά, ό,τι και να γίνει, κάτι θα μας ενώνει με τη Μελέτη. Έστω ένα φόρεμα. Ωραία της πάει όμως και της Μελέτη. Μπράβο Ελεονώρα. Ωραία επιλογή: Γυναικάρα είναι. Εντάξει» απάντησε η Έλενα Χριστοπούλου.

Στη συνέντευξη που ε΄λιχε παραχωρήσει η Έλενα Χριστοπούλου στο περιοδικό HELLO! και στον Σάββα Μπίτζα, είχε δηλώσει: «Δεν έχουμε καμία σχέση… Με ενδιαφέρει να καταλαβαίνουν οι άλλοι το χιούμορ μου και το πώς μιλώ. Οποιαδήποτε άλλη ανάλυση οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου δεν με αφορά. Εγώ, όταν λέω κάτι με χιούμορ, είναι μόνο αυτό. Αν κάποιος θέλει να το ερμηνεύσει διαφορετικά και να το πει, δικαίωμά του, είναι η άποψή του. Με την Ελεονώρα έχω περάσει πολλά, τα ξέρουμε εγώ κι εκείνη, κι αυτό αρκεί».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ