Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή του “Πρωινού” ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στους τηλεθεατές για τα πάντα.

Παρόλα αυτά, ιδιαίτερη εντύπωση έκανε η δημόσια τοποθέτηση της όσον αφορά την “κόντρα” με την Βίκυ Καγιά μετά τις δηλώσεις της στις κάμερες σχετικά με το μέλλον της booker μοντέλων στο ριάλιτι μόδας, αλλά και στο κανάλι που εκπροσωπεί.

Η ίδια μίλησε για τον λόγο που την εκνεύρισε η κίνηση του μοντέλου και το παρασκήνιο που οδήγησε τελικά στο περιβόητο unfollow.

Η δική μου αποχώρηση συνέβη με πολύ ωραίο και ειρηνικό κλίμα, εφόσον ενημέρωσα τον σταθμό, την εταιρεία παραγωγής, τους ανθρώπους που συνεργαζόμουν, τους πάντες, πριν καν υπογράψω με το άλλο κανάλι. Έφυγα με γλυκά συναισθήματα από το ριάλιτι μόδας. Οι δικές μου συνθήκες ήταν πάρα πολύ καλές. Όταν φεύγεις από κάπου και ενημερώνεις και δεν σου λέει κάποιος “έλα να το συζητήσουμε”…Θεωρώ όταν σου έρχεται μια μεγάλη ευκαιρία, πρέπει να την πιάνεις από τα μαλλιά. 

Άλλο συνέβη με μένα, άλλο με την Ηλιάνα. Δεν θα βγάλω το παρασκήνιο στο προσκήνιο, είναι λάθος. Στην περίπτωση της Ηλιάνας υπήρχε παρασκήνιο. Όταν βλέπεις ότι κάτι στην ομάδα δεν προχωράει, είναι καλύτερα να αποσυρθείς.

Η Βίκυ ήταν άρρωστη εκείνη τη μέρα; Κάπως άκουσα την φωνή της, σαν γριπωμένη. Πολύ μεγάλη παρόρμηση αυτό που είδα. Αυτό που άκουσα ήταν πολύ παρορμητικό, θα έπρεπε κάποιες στιγμές να φιλτράρουμε καλύτερα αυτά που λέμε στις κάμερες. Αυτό θα της έλεγα της Βίκυς αν ήταν δικό μου κορίτσι. Κάθε κανάλι πληρώνει γραφείο τύπου και δημοσίων σχέσεων για να απαντούν για όλα αυτά. Ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να ενισχύει τον ρόλο του και όχι να μπαίνει σε άλλα μονοπάτια. Δεν έκανε μόνο σε εμένα εντύπωση, σε όλους σας έκανε γι’ αυτό το κάνατε και θέμα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ