Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της Έλενας Αθανασοπούλου το βράδυ της Τρίτης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Η νεαρή ηθοποιός, με συμμετοχές σε πολλά σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης, μίλησε για την καταγγελία βιασμού της στην ηλικία των 21 ετών. Μεταξύ άλλων, η 33χρονη σήμερα κοπέλα, η οποία δεν κατονόμασε τον σκηνοθέτη που μηνύει, μίλησε για ένα «άγριο περιστατικό» λέγοντας ότι «πενθεί για το κορίτσι που ήταν τότε».

Το πρόσωπο που καταγγέλλει είναι γνωστός σκηνοθέτης που υπογράφει μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες και το περιστατικό που περιέγραψε είπε πως έλαβε χώρα κατά τα πρώτα της βήματα στον χώρο, το 2010. «Μιλάμε για ένα άγριο περιστατικό που έπρεπε να το μάθουν και τα δικά μου πρόσωπα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο γιατί πέρασα από πολλά στάδια θυμού, θλίψης, οργής, πένθους.  Εγώ πενθώ για το κορίτσι που ήμουν τότε, ήμουν 21», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Όπως δήλωσε, ο γνωστός σκηνοθέτης, με τον οποίο διατηρούσε φιλικές σχέσεις, ένα βράδυ την κάλεσε για δείπνο, ενώ μετά θα ακολουθούσε έξοδος με κοινούς φίλους. Όπως ισχυρίζεται στη μήνυσή της, ο 58χρονος φρόντισε να γίνει άφθονη κατανάλωση αλκοόλ. Αφού η νεαρή κοπέλα ένιωσε αδιαθεσία οδηγήθηκαν στο αμάξι, όπου φέρεται να τη βίασε. Η 33χρονη Έλενα τονίζει πως το ελληνικό #MeToo τής έδωσε θάρρος να προβεί στην καταγγελία.

Μετά τη μήνυση της Έλενας Αθανασοπούλου η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και δόθηκε εντολή για διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας. Σημειώνεται ότι πριν η υπόθεση είχε γίνει γνωστή, περί τα μέσα Απριλίου, όταν η ηθοποιός είχε κάνει μια ανάρτηση στα social media, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τότε για ποιον πρόκειται: «Έχω μάθει για πάρα πολλά θύματά σου. Έχεις 40 χρόνια καριέρα οπότε εσύ γνωρίζεις καλύτερα πόσα θύματα έχεις. Μη λες δεξιά κι αριστερά….μπιπ, γιατί τα μαθαίνω όλα, έχω αφτιά και μάτια παντού…Μην προκαλείς άλλο γιατί γνωρίζεις κι εσύ ο ίδιος ότι δεν σε ξεπλαίνει τίποτα….».

Πηγή: ethnos.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ