Η Έλενα Ασημακοπούλου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Happy Day». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη της, στον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, στις εμπειρίες της από τον επαγγελματικό χώρο και σε όσα την κρατούσαν μακριά από την υποκριτική τα τελευταία χρόνια.

Ξεκινώντας τη συνέντευξη η Έλενα Ασημακοπούλου αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε να δημοσιοποιήσει τον χωρισμό της από τον ποδοσφαιριστή και πρώην σύζυγό της: «Το ότι το ανακοίνωσα το καλοκαίρι, δεν σημαίνει ότι συνέβη και τότε. Έχω χωρίσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη. Ο λόγος που το έκανα το καλοκαίρι ήταν μόνο για την κόρη μου. Ήταν κλειστά τα σχολεία, τα παιδιά είναι πολύ σκληρά, σε τέτοιες περιπτώσεις θα μπορούσαν να τις πουν πράγματα που μπορεί να την πλήγωναν».

«Ήταν αρκετά δύσκολοι οι πρώτοι μήνες του χωρισμού, και κυρίως προς το παιδί. Με τον Μπρούνο έχουμε τυπικές σχέσεις. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό και έρχεται κάποιες μέρες κάθε μήνα, για να δει το παιδί» ανέφερε στη συνέχεια για τις σχέσεις που διατηρεί με τον Μπρούνο Τσιρίλο.

Όσον αφορά στην απουσία της από τον καλλιτεχνικό χώρο τα τελευταία χρόνια, η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε: «Μετά τον χωρισμό μου είμαι ήρεμη και χαρούμενη. Έχω κάνει πολλά πράγματα που θα ήθελα να κάνω, επέστρεψα τηλεοπτικά και πολλά άλλα. Δεν είναι τυχαίο που όσο καιρό ήμουν παντρεμένη, δεν ήμουν ενεργή επαγγελματικά. Το πάλευα αρκετό καιρό το πρόβλημα στον γάμο μου, έκανα πολλές σκέψεις, αλλά δεν βρήκα ποτέ λύση στο πρόβλημά μου».

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην πιο αμήχανη στιγμή της σε κάστινγκ: «Έχω πάθει κρίση πανικού όταν πέρασα κάστινγκ για τηλεοπτική εκπομπή του Γιώργο Λιάγκα. Κατέβηκα στο πλατό και ενώ είχα πει ναι θα έρθω, τελικά όμως δεν το έκανα ποτέ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ