Η Έλενα Ασημακοπούλου φιλοξενήθηκε στο «Πρωινό μας» και μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση αλλά και την απόφασή της να χωρίσει από τον Μπρούνο Τσιρίλο. Η ηθοποιός είχε μοιραστεί την είδηση του χωρισμού της μέσα από τα social media, καθώς ήθελε να παραμείνει ειλικρινής με το κοινό της και δήλωσε ότι ένιωσε έτοιμη να το εξωτερικεύσει.

«Πιστέψτε με ό, τι και να σε ρωτήσουν δημόσια δεν θα είναι η αλήθεια», της είπε η Φάιη Σκορδά. «Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Το ότι το ανακοίνωσα εκείνη την περίοδο δεν σημαίνει ότι συνέβη τότε. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον, και δεν έχουν όμως αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που επανήλθα επαγγελματικά. Κάνω πράγματα που δεν έκανα παλαιότερα, και τα “θέλω” μου πήγαιναν πιο πίσω», ανέφερε η ηθοποιός.

«Νομίζω ότι θέλουμε παραπάνω χρόνο οι γυναίκες μετά από μια τέοια δύσκολη κατάσταση. Η οικογένειά μου είναι δίπλα μου», σημείωσε σε άλλο σημείο η Έλενα Ασημακοπούλου.

«Το παιδί είναι στην προεφηβεία. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την πρώτη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Κάνουμε συζητήσεις που δεν θα πιστέψεις. Όταν δεν είμαι πολύ καλά έρχεται να με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει. Όλα είναι πολύ δύσκολα και ευαίσθητα στην ηλικία που είναι. Είνια πάνω από όλα η κόρη μου. Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό», υπογράμμισε η Έλενα Ασημακοπούλου.

 Έλενα Ασημακοπούλου

Τέλος, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν είχα να διαχειριστώ καμία άσχημη αντίδραση. Και οι δυο μας ήμασταν ώριμοι. Ήμασταν μαζί σε όλο αυτό με τον Μπρούνο. Ο μπαμπάς της είναι ένας εξαιρετικός μπαμπάς».

Τέλος, η Φαίη Σκορδά είπε στην καλεσμένη της και σε όλες τις γυναίκες: «Στα καινούργια ξεκινήματα κορίτσια μου».

Δείτε τη συνέντευξη της ηθοποιού:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ