Η Ελευθερία Ελευθερίου επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor All Star και από ότι φαίνεται έρχεται με πολύ άγριες διαθέσεις. Η τραγουδίστρια προστίθεται στην κόκκινη ομάδα εκεί δηλαδή που βρίσκεται και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δυο τους φέρεται να ήταν σε σχέση πριν από το Survivor All Star χωρίς, ωστόσο, καμία από τις δυο πλευρές να το έχει επιβεβαιώσει μέχρι σήμερα. Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε από τον Άγιο Δομίνικο, φαίνεται πως επιβεβαιώνεται η σχέση τους αλλά ξεσπάει ανάμεσά τους και ένας μεγάλος καβγάς.

«Γενικά με την είσοδο μου, θέλοντας να κρατήσω κάποιες ισορροπίες, δεν ήθελα να φέρω προστριβές στην ομάδα», λέει αρχικά η Ελευθερία Ελευθερίου για να συνεχίσει σε πολύ υψηλούς τόνους πως «ο Μάριος έχει διαλύσει ότι είχαμε τα τελευταία πέντε χρόνια. Δεν έρχομαι εδώ να το παίξω θύμα, αλλά δεν θα γίνει και ο θύτης στην τελική. Είσαι απαράδεκτος, είσαι η ντροπή της Κύπρου. Αυτό είναι απαράδεκτο και δεν συγχωρείται».

Στην πορεία ανάμεσα στους δυο, κυρίως εναντίον του Μάριου και στο πλευρό της Ελευθερίας, μπήκε ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος πήρε ξεκάθαρη θέση λέγοντας: «Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις έτσι! Δεν μπορείς να είσαι ο βασιλιάς της απάτης. Έλα να εξηγηθείς αντρίκια. Έχεις εκθέσει δύο κυρίες, δύο γυναίκες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ