Ταραχή επικράτησε στο ριάλιτι επιβίωσης ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και στην Ελευθερία Ελευθερίου, με τον πρώτο να την κατηγορεί ότι έδρασε με σχέδιο στην περίπτωση του Στάθη Σχίζα κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα να διαλυθεί η ομάδα τους.

Μάλιστα, έκανε λόγο ότι τον εξαπάτησε για να ψηφίσει την Ελένη Χαμπέρη. Από την μεριά της, η Ελευθερία μάταια προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό της, όμως ο Σπύρος δεν της χαρίστηκε παρά τα βέλη που συγκέντρωσε από τους συμπαίκτες του.

«Μέσα σε μια μέρα δέχομαι επίθεση από τον Σπύρο κι αλλάζει προσωπικότητα. Να του δείξω του Στάθη ποιος είναι ο φίλος του. Για τον Στάθη και με τον Σπύρο είμαστε ξένοι» είπε η Ελευθερία και πυροδότησε την αντίδραση του Σπύρου: «Μα δεν σταματάς να λες ψέματα. Δεν μπορώ να σου επιτρέψω. Δεν το καταλαβαίνεις; Στο δικό σου Survivor ήσουν κλέφτρα κι εδώ πέρα ήρθες ψεύτρα. Είσαι η πλέον αναξιόπιστη. Έφυγε ένας παίκτης φαβορί εξαιτίας σου».

«Ελάτε παιδιά, δεν μπορώ να παίξω αυτό το παιχνίδι. Πάρτε τον από εδώ, δεν πάει καλά ο άνθρωπος. Είναι loco. Θέλω να βγω έξω. Είμαι εκτός εαυτού με αυτόν τον άνθρωπο» είπε με δάκρυα στα μάτια η Ελευθερία στο Survivor.

Δείτε τι συνέβη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ