Εκτός Happy Day βρίσκεται από σήμερα ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Την είδηση αποκάλυψε στην έναρξη της σημερινής εκπομπής η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Και εμείς έχουμε το κρούσμα μας, μη νομίζετε ότι απέχουμε. Έχουμε το καραντινάτο αγόρι μας, τον Λευτέρη Μητσόπουλο. Δεν του αρέσει να είναι μόνος του αλλά σημασία έχει να το περάσει ήπια. Θα μας τα πει τα θεματάκια του. Αλλά ο Λευτέρης μας είναι ένα από τα κρούσματα των ημερών», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Λίγο αργότερα, στον αέρα της εκπομπής βγήκε ο Λευτέρης Μητσόπουλος, ο οποίος εξήγησε πώς κόλλησε και ότι περνάει ήπια τον κορονοϊό.

«Πρόσεχα όσο μπορούσα, την είχα γλιτώσει 3-4 φορές το καλοκαίρι. Κατέβηκα τώρα στη Ναύπακτο για τα Χριστούγεννα και με το που φτάσαμε στο σπίτι του αδερφού μου, έκανε τεστ ο ίδιος και βγήκε θετικό. Και κόλλησα κι εγώ. Δεν έχουμε γεύση, δεν έχουμε όσφρηση, πονάνε τα κόκκαλα, ανεβάσαμε λίγα δέκατα και αυτό που μας ενόχλησε και τους δύο είναι ότι έχουμε πόνο στα πόδια», είπε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Μητσόπουλος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ