Η Φαίη Σκορδα μίλησε για την προσωπική της εμπειρία σε σχέση με τον έρωτα και την αγάπη στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας».

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, έκανε αυτοκριτική στο κομμάτι του έρωτα και αποκάλυψε γεγονότα που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Συγκεκριμένα η ίδια παραδέχτηκε ότι πιστεύει στον πραγματικό έρωτα παρόλο που η ίδια – όπως αυτή θεωρεί- είναι άτυχη. «Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στην αγάπη και στον έρωτα. Προσωπικά δε θεωρούμαι και επιτυχημένη σε αυτό το κομμάτι. Δεν μπορώ όμως (ακόμα και για τους άλλους) να πάψω να πιστεύω στο ιδανικό. Ασχέτως με τη γνωριμία- που έτσι μπορεί να τα φέρει και ο Θεός και να γνωρίσεις από μία τυχαία στιγμή της ζωής σου τον άνθρωπό σου- πιστεύω ότι αυτό θα είναι το στήριγμά σου για μία ζωή.» είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Με τη σειρά της, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να υποστηρίξει τη Φαίη Σκορδά και μιλώντας για τις παραπάνω δηλώσεις στην εκπομπή της «Mega Καλημέρα» είπε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στη φίλη μου τη Φαίη Σκορδά με γυναικεία εμψύχωση και boosting. Στενοχωρήθηκα που δεν δήλωσε επιτυχημένη στο κομμάτι του έρωτα και στο συναισθηματικό. Για μένα δεν είναι επιτυχημένος ένας άνθρωπος συναισθηματικά που έχει κάνει έναν γάμο ο οποίος θα κρατήσει δεν ξέρω κι εγώ πόσα χρόνια. Ή που έχει ένα διαζύγιο στην πλάτη του. Απλά δεν έγινε.» και συνέχισε «Για μένα επιτυχημένος άνθρωπος στο κομμάτι του έρωτα και της αγάπης είναι αυτός που έχει ζήσει δυνατά συναισθήματα. Είναι αυστηρή με τον εαυτό της πιστεύω.».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ