Χθες το βράδυ παρακολουθήσαμε τον μεγάλο τελικό του «The voice»Εννέα φιναλίστ ερμήνευσαν τα τραγούδια τους στην σκηνή του “The Voice” για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό. Ανάμεσα στις πάρα πολύ καλές ερμηνείες ήταν και η κύπρια φιναλίστ Ειρήνη Περικλέους.  

Η όμορφη νεαρή από τη Λευκωσία ερμήνευσε το τραγούδι «Mama knows best» και μάγεψε το τηλεοπτικό κοινό. Κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές θετικές ψήφους έτσι ώστε να βρεθεί στους τέσσερις φιναλίστ του τελικού. Η Ειρήνη διεκδίκησε τον τίτλο του επόμενου νικητή του «The Voice», αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει.  

Παρ’ όλη την εκπληκτική ερμηνεία της, η Ειρήνη δεν κατάφερε να συγκεντρώσει αρκετές ψήφους για να αναδειχθεί νικήτρια του διαγωνισμού τραγουδιού. Υπενθυμίζουμε πως η Ειρήνη ήταν στην ομάδα του Σάκη Ρουβά. 

Είναι βέβαιο,  πως μπροστά της βρίσκεται ένα λαμπρό μέλλον αφού η φωνή και ο χαρακτήρας της ξεχώρισαν καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού. Της ευχόμαστε καλές επιτυχίες στα επόμενα βήματα της καριέρας της. 

Δείτε την εκθαμβωτική της ερμηνεία: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ