Η συζήτηση για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη άναψε για τα καλά στο «Πρωινό μας» με την ομάδα της εκπομπής να εκφράζει την άποψή της για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες με το ζευγάρι.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν αγανακτισμένη με ορισμένα σχόλια που υπήρξαν σε σχέση με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Σκορδά: Υπήρχε ένας υπερσχολιασμός, μια υπερέκθεση κι όλα τα σάιτ ανέβασαν φωτογραφίες. Σχολιάστηκαν από τις εκπομπές. Με το ντόρο που έγινε με το τσιγάρο και πήρε άλλη τροπή. Συνεχίζουν και καλά κάνουν και ζούνε τη ζωή τους κι ανεβάζουν.
Γραμμέλη: Πολύ κακώς σχολιάζεται σε κάποιες εκφάνσεις του. Το να έχουν άποψη για το αν πρέπει να είναι μαζί, να φιλιούνται δημόσια, αν πρέπει να πηγαίνουν ο ένας στη δουλειά του άλλου και να ποστάρουν τη σχέση τους.
Χριστοπούλου: Βρίζουν αδιανόητα κι αρχικά τα έχουν βάλει με τη διαφορά ηλικία τους, ότι έχει χωρίσει κι έχει δύο παιδιά. Ελεεινά σχόλια… Όταν εκθέτεις τόσο πολύ το συναίσθημά σου, να είσαι έτοιμος για βολές. Ό,τι κρατάς για τον εαυτό σου δεν μπορεί να στο χαλάσει ο κόσμος.

Παρακάτω, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε για τα σχόλια που δέχεται το ζευγάρι για τις αναρτήσεις του: «Είναι ντροπή να ακούω εγώ από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω. Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ότι σώμα κι αν έχει…».

Δείτε το βίντεο με το σχολιασμό:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ