Ένα βήμα πριν την ένταξη της στην Βουλή, η Γιώτα Κουφαλίδου!

Όπως είχε αναφέρει πρώτο σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το Hello.cy, τουλάχιστον δυο κόμματα είχαν “φλερτάρει” την Γιώτα Κουφαλίδου. Όπως αποκαλύφθηκε από το τωρινό τεύχος του περιοδικού “Beautiful people”, η ίδια “κλείδωσε” την υποψηφιότητά της με το ΔΗΚΟ στην επαρχία Λευκωσίας.

Πρόκειται για γυναίκα που ξέρει να μάχεται και να βγαίνει νικήτρια και μπορεί να βοηθήσει το κοινωνικό κομμάτι κάθε πολιτικής ομάδας.

Αυθόρμητη, χαμογελαστή, μεστή με μεγάλη πορεία στον χώρο της μόδας και των media, έχοντας παρουσιάσει επιτυχημένες εκπομπές, η Γιώτα Κουφαλίδου αποτελεί μια παρουσία στο χώρο της showbiz που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον, με τον κόσμο να της δείχνει μεγάλη αδυναμία.

Η ίδια πέρα από την λαμπερή της παρουσία, έχει συνδράμει σε φιλανθρωπικό επίπεδο σε πολλές περιπτώσεις ενώ έδωσε τον δικό της αγώνα με τον καρκίνο, ασθένεια την οποία ξεπέρασε και δημοσιοποίησε θέλοντας να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε όλους. Η παρουσία της στον τομέα της προσφοράς από ότι φαίνεται συνεχίζεται σε πολιτικό επίπεδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ