Με κομμένη την ανάσα παρακολουθήσαμε τις εξελίξεις της στυγερής δολοφονίας, της 20χρονης Καρολάιν, από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος έπειτα από 8ωρη ανάκριση ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα του.

Ο 32χρονος καθ΄ομολογίαν δολοφόνος

Το μήνυμα της μητέρας προς τους δημοσιογράφους

Η Χαρίκλεια Θεοδώρου, η οποία είναι φίλη της μητέρας της 20χρονης κοπέλας, εξομολογήθηκε τις πρώτες σκέψεις της αλλά και την επιθυμία της αυτή τη στιγμή. Μιας και βιώνει βαρύ πένθος, η μητέρα μετά το σοκ που υπέστη, ζήτησε χώρο και χρόνο για να συνειδητοποιήσει όσα συνέβησαν.

“Θέλω να σας μεταφέρω ένα μήνυμα. Σας ευχαριστεί πολύ για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει. Κατανοεί τη μεγάλη αγωνία που έχετε όλοι για μία δήλωσή της. Αυτή τη στιγμή όμως δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Δεν είναι σε θέση ακόμη να διαχειριστεί αυτό που ζει”, ήταν τα πρώτα λόγια της Χαρίκλειας Θεοδώρου.

Η ίδια στη συνέχεια πρόσθεσε: “Εγώ αυτή τη στιγμή την είδα ήρεμη. Η Σουζάνα είναι μιας άλλης φιλοσοφίας. Είναι μια γυναίκα που ζει τον πόνο της με αξιοπρέπεια. Δεν θα μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες. Ο αδερφός του Μπάμπη ήταν στο σπίτι της οικογένειας της Καρολάιν, αλλά έφυγε. Σας ευχαριστεί όλους και θα ήθελε να της αφήσετε λίγο χώρο. Έχει 2-3 μέρες να έρθει στο μνήμα και αυτό την πονάει. Θα ήθελε να σεβαστείτε το πένθος και όλες αυτές τις εξελίξεις”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ