Ένοχος για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών συναδέλφων του και αθώος για τον βιασμό κρίθηκε χθες 8/2 o Πέτρος Φιλιππίδης με το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο να επιβάλει ομόφωνα 8 έτη κάθειρξης με αναστολή. Επιπλέον, στον κατηγορούμενο ηθοποιό, επιβλήθηκαν, επίσης ομόφωνα, οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του

Το δικηγορικό γραφείο του συνηγόρου υπεράσπισής του, Μιχάλη Δημητρακόπουλου επισκέφθηκε μαζί με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου, ο Πέτρος Φιλιππίδης χθες βράδυ 8/2, αμέσως μετά την ανακοίνωση της ποινής.

Έφυγε τρέχοντας με το αυτοκίνητό του ο Πέτρος Φιλιππίδης

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και η δημοσιογράφος Χριστίνα Βουδούρη βρέθηκε έξω από το γραφείο του Μιχάλη Δημητρακόπουλου προκειμένου να αποσπάσουν μια δήλωση του Πέτρου Φιλιππίδη κατά την έξοδό του.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε καθώς ο ηθοποιός βγήκε από το γκαράζ του δικηγορικού γραφείου με το αυτοκίνητό του και να οδηγεί με μεγάλη ταχύτητα, προσπερνώντας τις κάμερες.

Να σημειώσουμε, επίσης, πως σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Θάνος Βάγιος στην εκπομπή «Πρωινό», ο Πέτρος Φιλιππίδης υποδέχτηκε την απόφαση με ψυχραιμία. Φορούσε συνεχώς τη μάσκα του, ενώ όταν αποφασίστηκε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, κάποιοι από τους οικείους του, φώναξαν «μπράβο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ