Σοκ έχει προκαλέσει στην Γαλλία ο ξαφνικός θάνατος του 56χρονου ηθοποιού, Adama Niane, ο οποίος είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Léonard στη σειρά «Lupin» του Netflix.

Την είδηση του θανάτου του έκαναν γνωστή τα γαλλικά ΜΜΕ αλλά και ο πρωταγωνιστής της σειράς, Omar Sy, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής τα αίτια.

«Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του Adama Niane, σπουδαίου ηθοποιού που είχα το προνόμιο και τη χαρά να παίξω δίπλα μου. Ένας άνθρωπος σπάνιας καλοσύνης… Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε ο ηθοποιός Omar Sy για τον θάνατο του συμπρωταγωνιστή του στη γνωστή σειρά του Netflix.

Ο Adama Niane ήταν ένας πολύ γνωστός ηθοποιός στη Γαλλία, με τη διεθνή του παρουσία να γίνεται γνωστή κυρίως από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο ως «δολοφόνος Λέοναρντ» στο Netflix, με το «παγωμένο» βλέμμα και τον τρόπο του να κυνηγάει τον Assane Diop, φτάνοντας στον σημείο να απαγάγει τον γιο του.

Ο Adama είχε γεννηθεί στο Παρίσι και ως ηθοποιός μετρούσε πάνω από 30 χρόνια καριέρας με δεκάδες συμμετοχές σε τηλεοπτικές σειρές και ταινίες της Γαλλίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ