Ο Βασίλης Κυριαζής έφυγε από τη ζωή και την είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας με μια φωτογραφία του εκλιπόντος με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Έφυγε κι ο Βασίλης…. Φίλος ζωής εδώ και τόσα χρόνια… Αγαπημένος της Αλίκης, συλλέκτης, φωτογράφος. Όλες μου οι πρώτες φωτογραφήσεις, είναι δικές του… Όπως κι όλων των νέων παιδιών τότε, στη δεκαετία του 80….Βασίλη θα μας λείψεις….», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της εικόνας.

https://www.instagram.com/p/CYoVom7qIY1/?utm_source=ig_embed

Ο Μάκης Δελαπόρτας ξαφνιάστηκε με τη δυσάρεστη είδηση, ενώ μιλώντας στο tlife και στη Γεωργία Τζίντζα ανέφερε πως πραγματοποιήθηκε η κηδεία του, όμως δεν έγινε γνωστό.

«Μιλήσαμε στη γιορτή του και μου είπε ότι σε τρεις ημέρες θα έμπαινε να κάνει επέμβαση καρδιάς. Ήταν αισιόδοξος ότι θα πήγαιναν όλα καλά. Δεν αισθανόταν κάποιο ιδιαίτερο άγχος ότι κάτι δε θα πάει καλά. Τελικά όμως, δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Προσπαθούσα να τον βρω αλλά το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο και τελικά έμαθα χθες ότι έχει φύγει. Δεν ειδοποίησε κανείς κανέναν. Η κηδεία έγινε και δε μάθαμε τίποτα. Ήταν ένας φίλος αγαπημένος εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό μόνο μπορώ να πω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ