Ο Τζον Τραβόλτα θρηνεί το θάνατο της αγαπημένης του συζύγου, Κέλι Πρέστον, η οποία πέθανε σε ηλικία 57 ετών.

Είχε διαγνωσθεί με καρκίνο του μαστού, όμως αποφάσισε να μην δημοσιοποιηθεί. Ένας οικογενειακός εκπρόσωπος ανέφερε πως:

“Το πρωί της 12ης Ιουλίου 2020, η Kelly Preston, πέθανε μετά από μια διετή μάχη με τον καρκίνο του μαστού. Επιλέγοντας να κρατήσει την πάλη της ιδιωτική, είχε υποβληθεί σε ιατρική περίθαλψη για αρκετό καιρό, υποστηριζόμενη από την οικογένεια και τους φίλους της. Ήταν μια φωτεινή, όμορφη και στοργική ψυχή που νοιαζόταν βαθιά για τους άλλους και που έδινε ζωή σε όλα όσα άγγιζε. Η οικογένεια ζητά την κατανόησή σας για την ανάγκη τους για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή”

Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και ο ηθοποιός μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram, με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

“Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη δίχρονη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Πάλεψε γενναία με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και στις νοσοκόμες στο MD Anderson Cancer Center, και σε όλους τους φίλους που στάθηκαν δίπλα της. Η ζωή και η αγάπη της Kelly θα μνημονεύονται πάντα. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να είμαι εκεί για τα παιδιά μου που έχασαν τη μητέρα τους, οπότε ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά που δεν θα ακούτε νέα μου για λίγο. Να ξέρετε όμως ότι θα νιώθω την αγάπη σας τις εβδομάδες και τους μήνες που θα έρθουν καθώς θα προσπαθούμε να επουλώσουμε την πληγή”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ