Από τη ζωή έφυγε ο τραγουδιστής και συνθέτης, Τάσος Βουγιατζής σε ηλικία 60 ετών.

Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή η Ελένη Δήμου σήμερα, Κυριακή 26 Φεβρουαρίου μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Αποχαιρετώ έναν ακόμα αγαπημένο συνεργάτη και φίλο με αυτό το τραγούδι που έγραψε ο Τάσος με τις μασέλες του. Ήθελε να το πω εγώ μα εξέφραζε τον ίδιο απόλυτα. Καλό ταξίδι φίλε μου. Λυπάμαι Λυπάμαι. Τάσος Βουγιατζής, Τάσος με τις μασέλες RIP», έγραψε η Ελένη Δήμου και δημοσίευσε το τραγούδι «Πρώτη τ’ Απρίλη» το οποίο είχε συνθέσει ο Τάσος Βουγιατζής.

Ποιος ήταν ο Τάσος Βουγιατζής

Γεννήθηκε το 1963 στο Πειραιά. Οι «Μασέλες» ήταν το πρώτο του συγκρότημα και για αυτό ήταν γνωστός ως ο Τάσος με τις Μασέλες.

Κάποιες από τις σπουδαίες επιτυχίες του ήταν: «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», «Ζώνες ασφαλείας -Νότης Σφακιανάκης», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ