Ο Ed Sheeran ολοκλήρωσε μεγάλο μέρος των απαραίτητων αναγκών για το νέο του άλμπουμ, το οποίο θα καλύπτει, όπως είπε, μια δύσκολη περίοδο που τον ώθησε να προβληματιστεί μουσικά πάνω στις «βαθύτερες, πιο σκοτεινές σκέψεις του».

«Δούλευα πάνω στο “Subtract” για μια δεκαετία, προσπαθώντας να φτιάξω το τέλειο ακουστικό άλμπουμ, γράφοντας και ηχογραφώντας εκατοντάδες τραγούδια με ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι πίστευα ότι θα έπρεπε να είναι. Στη συνέχεια, στις αρχές του 2022, μια σειρά από γεγονότα άλλαξαν τη ζωή μου, την ψυχική μου υγεία και τελικά τον τρόπο με τον οποίο έβλεπα τη μουσική και την τέχνη» ανέφερε αρχικά, σε επίσημη ανακοίνωση

«Το να γράφω τραγούδια είναι η θεραπεία μου. Με βοηθάει να κατανοήσω τα συναισθήματά μου. Έγραφα χωρίς να σκέφτομαι τι θα είναι τα τραγούδια, απλά έγραφα ό,τι μου έβγαινε από μέσα μου. Και μέσα σε μια εβδομάδα, αντικατέστησα τη δουλειά μιας δεκαετίας με τις πιο βαθιές και σκοτεινές σκέψεις μου. Μέσα σε διάστημα ενός μήνα, η έγκυος γυναίκα μου έμαθε ότι είχε όγκο, χωρίς να υπάρχει δρόμος για θεραπεία παρά μόνο μετά τον τοκετό» συνέχισε, μιλώντας για τη σύζυγό του Τσέρι Σίμπορν, με την οποία υποδέχτηκε τη δεύτερη κόρη του, τον περασμένο Μάιο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ