Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης, νικημένος από κορωνοϊό, ενώ ο δημοσιογράφος δεν είχε κάνει το εμβόλιο και ήταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας είχε χρειαστεί να μπει εχθές σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού αφού η νεφρική του λειτουργία επιδεινώθηκε. Ο δημοσιογράφος είχε επίσης μια καρδιακή επιπλοκή και χρειάστηκε να κάνει διασωλήνωση, ενώ προκλήθηκε πνευμονικό οίδημα. Δυστυχώς, όμως, κατέληξε τα ξημερώματα.

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου», ήταν η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος του Γιώργου Τράγκα, Πάρις Κουρτζίδης τον αποχαιρέτησε μέσω twitter, γράφοντας:  «Έφυγε ένας πραγματικός φίλος, δεν έφυγε μόνο ένας Ελεύθερος Άνθρωπος», γράφει και συμπληρώνει «στο επανιδείν Γιώργο. Ο Θεός να σε αναπαύσει. Κι εμείς οφείλουμε να σε τιμήσουμε».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ