Η «χρυσή» πρωταθλήτρια της Ελλάδας στη συγχρονισμένη κολύμβηση, μετά την επιστροφή της από την Ντόχα, παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούριου, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη στιγμή που συνειδητοποίησε ότι βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου.

«Ανυπομονούσα να έρθει ο αγώνας. Σίγουρα υπήρξε απίστευτο άγχος που καλείσαι να διαχειριστείς. Αυτό που σκεφτόμουν όμως είναι ότι έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και έλεγα ότι το έχω, είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Όταν είδα στον πίνακα ότι ήμουν πρώτη ξέσπασα σε κλάματα», ανέφερε αρχικά η Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Ένα από τα θέματα συζήτησης ήταν και η προσωπική της ζωή, γι’ αυτό και έκανε αναφορά και στον σύζυγό της που είναι ένα από τα  μεγαλύτερα στηρίγματα της. Όπως αποκάλυψε η κορυφαία αθλήτρια, ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησε ύστερα από τη σπουδαία της επιτυχία.

Συγκινημένη μίλησε για τη μεταξύ τους σχέση και την υπομονή που έδειξε και εξακολουθεί να δείχνει, αφού θέλει κι αυτός να κατακτήσει όλα της τα όνειρα… «Το πίστευε και το ήθελε πάρα πολύ και αυτός… Έχει κάνει πάρα πολλή υπομονή. Κάποιες φορές είναι στα όρια αλλά όταν βλέπει το αποτέλεσμα αισθάνομαι ότι και αυτός έχει τα ίδια συναισθήματα με μένα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ