Δύσκολες ώρες βιώνει η οικογένεια Κάρογιαν, αφού όπως αποκάλυψε ο Μάριος Κάρογιαν και η σύζυγος του, Ροντίκα, “έφυγε” από τη ζωή ένα αγαπημένο τους πρόσωπο.

Πρόκειται για τον πατέρα του προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης, ο οποίος αναχώρησε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο πολιτικός θέλησε αποχαιρετήσει τον πατέρα του με μια συγκινητική ανάρτηση μέσω της προσωπικής σελίδας που διατηρεί στο Facebook και να μοιραστεί σκέψεις και συναισθήματα.

Τίποτα, τελικά δεν χωρίζει την ζωή από τον θάνατο. Την ημέρα που μου χαρίσατε τη ζωή, επέλεξες να φύγεις στην αιωνιότητα. Ήσουν ωραίος Πατέρα μου. Αξιοπρεπής και μαχητής. Τίμησες με εντιμότητα και ανιδιοτέλεια την πατρίδα και την κοινωνία. Τίμησες την φανέλα της αγαπημένης σου ΑΕΛ. Τίμησες τις φιλίες σου. Τίμησες την οικογένεια σου. Τίμησες τους συνανθρώπους σου. Όλοι έχουν να πούν για την λεβεντιά, την ανθρωπιά, την απλότητα και την καλοσύνη σου. Για όλα όσα μου πρόσφερες και με δίδαξες σε ευχαριστώ. Σε ευχαριστώ που με δίδαξες να τιμώ τις φιλίες μου, το λόγο μου, το χρέος και την ευθύνη μου προς τις ρίζες μου, προς την πατρίδα μου και προς τους συνανθρώπους μου. Σε ευχαριστώ που με μπόλιασες δύναμη, πίστη και αγάπη, ακόμα και για εκείνους που με πλήγωσαν. Σου είμαι πάντα ευγνώμων. Ειρήνη στην ψυχή σου αγαπημένε μας Πατέρα!!!

Μια δημοσίευση για να τιμήσει τον πεθερό της θέλησε να κάνει και η Ροντίκα Κάρογιαν, όπου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εναπόθεσε δυο φωτογραφίες από μοναδικές στιγμές με τον αποθανόντα και συγκίνησε με τα λόγια της.

Με αγκάλιασες από την πρώτη στιγμή .Με αγάπησες πραγματικά οπως την κόρη σου.Πάντα ήσουν δίπλα μας με την αγάπη σου, τις συμβουλές και την ανθρωπιά σου. Είμαι περήφανη για σένα.Ευχαριστω τον Θεον που με αξίωσε να ζήσω απίστευτα όμορφες στιγμές. Πάντοτε θα είσαι στην καρδιά μου. Πάντοτε θα σε σκέφτομαι. Θα μου λείψεις Καραπετ μου. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή σου. Καλό ταξίδι πατέρα

Δείτε φωτογραφίες:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ