Τον πατέρα της έχασε χθες το πρωί η Σάσα Σταμάτη, όπως γνωστοποίησε ο Γρηγόρης Μπάκας μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα». Ο δημοσιογράφος είχε συναντηθεί μόλις χθες μαζί της και είχαν κάνει μια συνέντευξη, μεταξύ άλλων για το μέλλον του «Battle of the couples», το Survivor και άλλα θέματα.

Σάσα Σταμάτη

Προλογίζοντας την συνέντευξη η οποία είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν το δυσάρεστο συμβάν, ο δημοσιογράφος της εκπομπής που παρουσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου τόνισε: «τα τελευταία 25 χρόνια ο άνθρωπος περνούσε μεγάλη ταλαιπωρία καθώς μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία. Η Σάσα Σταμάτη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά παρ’ όλα αυτά μακάρι να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει».

Η Σάσα Σταμάτη περνάει δύσκολες στιγμές

Στην ίδια συνέντευξη η Σάσα Σταμάτη εξομολογείται πως περνάει πολύ δύσκολα αυτόν τον καιρό, αποφεύγοντας να μιλήσει με λεπτομέρειες. “Δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσουμε γιατί και πώς. Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση καθόλου”. Επίσης είχε δηλώσει στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου το 2019 πως ο πατέρας της αντιμετώπιζε ένα σοβαρό ψυχικό νόσημα τα τελευταία 15 χρόνια.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ