Μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό της από το μοντέλο Ανουάρ Χαντίντ, φαίνεται ότι η Dua Lipa έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της και μάλιστα είναι και πάλι ερωτευμένη με τον γιο πασίγνωστου Έλληνα σκηνοθέτη.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια φημολογείται ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην σύντροφο της Ρίτα Όρα και γιο του Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, Ρομέν Γαβράς.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, οι δυο τους έχουν έρθει πιο κοντά εδώ και αρκετούς μήνες και είναι πλέον ζευγάρι. Η Ρίτα Όρα και ο Ρομέν έβγαιναν μέχρι το 2021 για έξι μήνες, πριν χωρίσουν λόγω των επαγγελματικών προγραμμάτων που δυσκόλευαν να βλέπουν ο ένας τον άλλον, καθώς εκείνη γύριζε το The Voice στην Αυστραλία.

Dua Lipa – Ρομέν Γαβράς: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Ο Ρομέν Γαβράς και η Dua Lipa δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει επίσημα το ειδύλλιό τους, αλλά ένας εσωτερικός συνεργάτης, δήλωσε ότι το ζευγάρι έχει έρθει κοντά εδώ και μήνες. Η ίδια πηγή ανέφερε: «Η Dua και ο Ρομέν γνωρίζονται αθόρυβα εδώ και αρκετούς μήνες. Απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί. Το ζευγάρι γνώρισε ο ένας τον στενό κύκλο του άλλου κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, και έχουν πολλά κοινά. Η Dua ξέρει πόσο σημαντικό είναι να βρει κάποιον που να καταλαβαίνει και να κατανοεί την δουλεία της. Αισθάνεται ότι ο Ρομέν Γαβράς το καταλαβαίνει απόλυτα. Είναι και οι δύο πραγματικά δημιουργικοί άνθρωποι».

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να φεύγει από ένα πάρτι μετά τα BAFTAs στο Chiltern Fire House του Λονδίνου τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (20/2), πριν μπουν μαζί στο ίδιο αυτοκίνητο με σοφέρ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ