Ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα το πρόωρο τέλος της συνεργασίας της Δούκισσας Νομικού με το Πρωινό και τον Γιώργο Λιάγκα.

Το κανάλι ξεκαθαρίζει ότι η παρουσιάστρια αν και δεν θα βρίσκεται πλέον δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα θα παραμείνει στο κανάλι, το οποίο όπως αναφέρει και στην ανακοίνωσή του τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό της, ωστόσο ήταν κοινή η απόφαση να χωρίσουν οι δρόμοι τους.

Το απόγευμα της Κυριακής 25/9 η Δούκισσα Νομικού έκανε την πρώτη της σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό. Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη. Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν», έγραψε στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ