Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται πως είναι εκτός Πρωινού μετά από την απουσία της από την εκπομπή της Παρασκευής. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η παρουσιάστρια είχε μια διένεξη με τον συμπαρουσιαστή της Γιώργο Λιάγκα.

Ο τελευταίος δήλωσε στην έναρξη της εκπομπής ότι η Δούκισσα Νομικού δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Να πούμε ότι σήμερα δεν θα είναι το Δουκισσάκι μαζί μας γιατί έχει μία επαγγελματική υποχρεώση», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στον «αέρα».

Μετά από δεκατέσσερις ημέρες παρουσίασης το συμβόλαιο της Δούκισσας Νομικού βρίσκεται πιθανότατα μετέωρο παρά τις προσπάθειες του καναλιού να διατηρήσει την ομάδα ως έχει. Στον απόηχο αυτών των δημοσιευμάτων, πολλοί είναι εκείνοι που κάνουν μια αναδρομή στις πιο αμήχανες στιγμές της παρουσιάστριας από την αρχή της εμφάνισής της στο “Πρωινό” αλλά και στις πρώτες αισιόδοξες δηλώσεις της για το νέο ξεκίνημα.

Στην εκπομπή ”Open Weekend” παρουσιάστηκε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ από το δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κατσαρίδη, ο οποίος έδωσε το παρασκήνιο της αποχώρησης της παρουσιάστριας.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ