Η Δούκισσα Νομικού έχει επανέλθει δυναμικά στο Instagram και, καθημερινά, μοιράζεται φωτογραφίες και βίντεο στα social media. Με αυτό τον τρόπο κρατά επαφή με τους φανατικούς της και δίνει ιδέες στις γυναίκες που την ακολουθούν για το πώς μπορούν να ντύνονται.

Την Κυριακή, λοιπόν, το μοντέλο και παρουσιάστρια έδειξε με ένα βίντεο ότι φορά μωβ δερμάτινο σορτς και ροζ πουλόβερ.

Με girly διάθεση εντυπωσίασε, ενώ παράλληλα μας άφησε να δούμε το μεγάλο και εντυπωσιακό δωμάτιο-γκαρνταρόμπα στο σπίτι της.

Δούκισσα Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού φαίνεται ότι διανύει την ωραιότερη περίοδο της ζωής της, με τα παιδιά και τον άντρα της να είναι προτεραιότητα. Επαγγελματικά, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη δηλώνοντας: «Δεν είναι κάτι που θέλω να συμβεί άμεσα. Συζητήσαμε και πριν κι έχω και την δική μου επιχείρηση, μεγάλες συνεργασίες και τα παιδιά μου, που είναι προτεραιότητα και μου ρουφάνε όλο τον χρόνο. Γεμίζω την μέρα μου, οπότε θα ήθελα να απέχω για πολύ.

Δεν ξέρω κιόλας αν θα επιστρέψω. Αυτήν την στιγμή δεν έχω στο μυαλό μου να επιστρέψω, αν με ρωτάς. Δεν θέλω να είμαι απόλυτη και θα μπορούσα να σου πω ότι τελείωσε. Δεν έχει να κάνει με τηλεοπτικό project, έχει να κάνει με συνθήκες, συνεργάτες και γενικά να είναι όμορφο το κλίμα και να περνάμε καλά. Σε γενικές γραμμές ήμουν τυχερή και πάρα πολύ ευγνώμων. Μου έχουν εμπιστευτεί πολύ μεγάλα project κι ελπίζω να τους έβγαλα ασπροπρόσωπους. Δεν είναι ότι φοβάμαι κάτι, αλλά αυτήν την στιγμή δεν το έχω καθόλου στο μυαλό μου. Δεν μου λείπει».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ